Plain Vanilla Investments is een onafhankelijke investerings- en managementonderneming die investeert in bedrijven waar zij substantieel waarde toe kan voegen door een actieve hands-on betrokkenheid.

Plain Vanilla adviseert aan en neemt deel in bedrijven waar betrokkenheid, ondernemerschap en bevlogenheid het verschil maken. Een resultaatgedreven aanpak geeft nieuw elan en betere prestaties aan organisaties en hun medewerkers. Centraal bij Plain Vanilla staat het geven van een impuls ter versterking en verandering van de onderneming in moeilijke tijden, realisatie van groeiscenario's of het doorbreken van geïnstitutionaliseerde markten.

Plain Vanilla investeert in een breed scala van industrie├źn in zowel zelfstandige bedrijven als dochterondernemingen van multinationals die niet langer passen in de strategie van het moederbedrijf.

Het Plain Vanilla team staat voor snelle actie en creatieve no-nonsense oplossingen. Waar nodig versterkt Plain Vanilla het management van de onderneming met haar eigen team van professionals.

Plain Vanilla is lid van de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen (NVP).